Cărţi

Obsidian (Lux #1)

Sa o iei de la capat e ingrozitor.

Cand ne-am mutat in vestul Virginiei chiar inainte de ultimul meu an de liceu, m-am resemnat in mare parte la tot ce inseamna accentul de acolo, accesul greoi la internet si multa plictiseala, pana cand l-am zarit pe vecinul meu atragator, inalt si cu ochii verzi stranii. Lucrurile pareau promitatoare.

Si apoi a deschis gura.

Daemon este enervant. Arogant. Demn de a fi injunghiat. Noi doi nu ne intelegem deloc.
Dar cand un strain ma ataca si Daemon ingheata literalmente timpul cu o miscare a mainii, ei bine, ceva neasteptat se intampla.

Extraterestrul atragator care e vecin cu mine m-a marcat.
M-ai auzit. Extraterestru. Se pare ca Daemon si sora lui au o galaxie de inamici care doresc sa le fure abilitatile paranormale, iar atingerea lui Daemon m-a luminat ca pe bulevardul din Las Vegas.
Singurul mod prin care pot scapa in viata din asta e sa stau in apropierea lui Daemon pana cand stralucirea mea paleste.

Asta daca nu-l ucid eu prima pe Daemon.

Onyx (Lux #2)

Sa fiu conectata cu Daemon Black este ingrozitor.

Datorita abilitatilor lui de extraterestru, Daemon e hotarat sa demonstreze ca ceea ce simte pentru mine e mai mult decat un efect al legaturii noastre ciudate. Asa ca m-am indepartat de el, desi e tot mai apropiat de mine zilele acestea. Dar avem probleme mai mari.
Ceva mult mai rau decat Arum a venit in oras.

Departamentul de Aparare e aici. Daca afla vreodata ce poate Daemon sa faca si ca noi suntem conectati, sunt moarta. La fel si el.
Apoi mai e si noul baiat din scoala care are si el un secret. El stie ce s-a intamplat cu mine si ma poate ajuta, dar pentru a face asta trebuie sa-l mint pe Daemon si sa stau departe de el. De parca asta e posibil. In ciuda bunului simt ma indragostesc de Daemon. Tare.

Dar apoi totul se schimba.
Am vazut pe cineva care nu ar trebui sa fie in viata. Si va trebui sa-i spun lui Daemon, chiar daca stiu ca nu se va opri pana nu va afla adevarul.
Ce s-a intamplat cu fratele sau? Cine l-a tradat? Si ce vrea Departamentul de Aparare de la ei? Dar de la mine?
Nimeni nu este cine pare a fi. Si nu toti vor supravietui minciunilor.

Opal (Lux #3)
Nimeni nu este la fel ca Daemon Black.

Cand si-a propus sa-si dovedeasca sentimentele pentru mine, nu se juca. Nu ma voi mai indoi de el niciodata, iar acum ca am depasit obstacolele, ei bine, intre noi exista si mai multa combustie spontana.
Dar nici macar el nu-si poate proteja familia de pericolul la care se expun incercand sa-i elibereze pe cei pe care ii iubesc.

Dupa tot ce s-a intamplat, nu mai sunt aceeasi Katy. Sunt diferita si nu sunt sigura ce va insemna asta in final. Cand fiecare pas pe care il facem in descoperirea adevarul ne pune in calea organizatie secrete responsabila pentru torturarea si testarea hibrizilor, cu atat mai mult imi dau seama ca nu exista sfarsit pentru ceea ce sunt capabila sa fac.

Moartea cuiva apropiat inca persista, ajutorul vine din cea mai neastepta sursa, iar prietenii vor deveni cei mai mortali dusmani, dar nu vom da inapoi. Chiar daca finalul ne va spulbera lumile pentru totdeauna.
Impreuna suntem mai puternici, iar ei o stiu.

Origin (Lux #4)

Daemon va face totul pentru a o recupera pe Katy.
Dupa raidul de succes, dar dezastruos, de pe Muntele Weather, Daemon infrunta imposibilul. Katy a disparut. Luata. Gasirea ei devine totul pentru el. Eliminarea celor care ii stau in cale? Efectuata. Arderea intregii lumi pentru a o salva? Cu bucurie. Expunerea rasei lui extratereste in fata lumii? Cu placere.

Tot ceea ce Katy poate face este sa supravietuiasca.
Inconjurata de dusmani, dingura modalitate de a iesi din acest loc este adaptarea. Pana la urma exista parti din Daedalus care nu par complet nebunesti, dar obiectivele grupului sunt infricosatoare, iar adevarurile pe care le dezvaluie chiar mai tulburatoare. Cine sunt adevaratii baieti rai?
Daedalus? Omenirea? Sau Luxenii?

Impreuna pot infrunta totul.
Dar cel mai periculos dusman a fost acolo tot timpul, iar cand adevarurile dunt dezvaluite, iar minciunile se prabusesc, de care parte vor sta Katy si Daemon?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu